"...sa accepti fericirea atunci si acolo unde vine - atat pe cea marunta, cat si cea imensa...
...cand accepti fericirea care vine la tine si care apoi pleaca din nou, accepti de asemenea si gravitatea ca facand parte din viata...
...deschizand usa catre tristetea care vine la voi, in timp, va veti da seama ca este o fericire care ramane..."
(Bert Hellinger)

Pregatirea prenatala Lamaze

Articol publicat in Saptamanamedicala.ro
pregatirea prenatala Lamaze

Cand o femeie ramane insarcinata si constientizeaza acest lucru, pune intrebari despre sarcina si momentul nasterii. Raspunsurile pot fi sau nu conforme cu realitatea, pot sa ajute sau sa incurce viitoarea mama.

Cand sarcina creste, dorinta de informare se îndreapta spre cele doua variante de nastere, la tot ce se intampla cand se apropie momentul. Viitoarea mama trebuie sa primeasca aceste informatii de la persoane autorizate, care sa o faca sa inteleaga ca sarcina si nasterea sunt perioade fiziologice din viata ei, ca asa s-a întamplat dintotdeauna cu femeile, ca nasterea naturala este cea mai sigura pentru ea si pentru mica fiinta.

Informatiile predate la cursurile de pregatire prenatala Lamaze folosesc o baza medicala solida si una psihologica, cei care o practica fiind instruiti in domeniul sfarsitului perioadei de sarcina, al momentului nasterii si al perioadei de lehuzie.

saptamanamedicala.ro

Informatii de contact

[T]: 0728.47.15.06
[E]: contact@consiliere-psihologica.ro
[A]: Lizeanu - Sos. Stefan cel Mare nr. 228, Bl 45, Sc B, Et 3, Ap 42, Interfon 42 (la 2 minute de statia de metrou Bucur Obor), sector 2, Bucuresti
[GPS]: 44.4513329, 26.120933

Mai multe detalii...

by magmag.ro