"Lacrimile au ceva sacru.
Nu sunt un semn de slabiciune, ci de putere.
Sunt mesagerii unei dureri coplesitoare si ai unei iubiri de negrait."

(Washington Irving)

Psihoterapie si consiliere psihologica

In aceasta pagina iti voi explica ce presupun sedintele de psihoterapie si consiliere psihologica.

Daca te intrebi care este diferenta dintre ele te rog sa citesti articolul "Despre psihoterapie si consiliere psihologica". Acest articol te va ajuta sa iti dai seama de ce ai nevoie.

Consilierea psihologica se centreaza pe problemele punctuale, pe nevoia de clarificare, de a lua o decizie. De obicei, este nevoie de maxim 10 sedinte in care vom discuta despre problema in sine. Te voi ajuta sa intelegi mai bine cu ce te confrunti, te voi sprijini in a iti cauta cat mai multe solutii si de a alege varianta care crezi ca ti se potriveste cel mai bine.

In cadrul sedintelor de psihoterapie scopul este explorarea interioara, scoaterea la lumina a problemelor bine ascunse, cunoasterea mai profunda a Sinelui, rezolvarea vechilor probleme, schimbarea tipului de raspuns comportamental ce iti perturba existenta, tratarea suferintei interioare. Ceea ce vom urmari impreuna spre finalul sedintelor este sa te simti multumit de tine, sa fii fericit, sa te reechilibrezi emotional si sa ai puterea sa te adaptezi optim in fata greutatilor pe care le intalnesti.

Durata intalnirilor variaza in functie de client deoarece fiecare persoana este unica si are propriul ritm interior care face ca intelegerea, implementarea si luarea deciziilor sa fie diferite ca interval de timp.

Scopurile finale ale procesului psihoterapeutic sunt:

  • atingerea obiectivelor stabilite la inceputul intalnirilor

  • restructurarea armoniasa si sanatoasa a personalitatii

  • dobandirea abilitatilor de adaptare creativa, confruntare si rezolvare a problemelor

  • puterea de asumare a responsabilitatea pentru deciziile luate, atingand astfel un nivel superior de maturizare afectiva si spirituala

  • deblocarea energiei psihice si fizice

  • puterea de autoanaliza

  • orientarea catre viata, propriile valori si idealuri

  • gasirea fericirii interioare si echilibrului emotional.

Sedintele de consiliere psihologica si cele de psihoterapie dureaza 50 de minute.

Informatii de contact

[T]: 0728.47.15.06
[E]: contact@consiliere-psihologica.ro
[A]: Lizeanu - Sos. Stefan cel Mare nr. 228, Bl 45, Sc B, Et 3, Ap 42, Interfon 42 (la 2 minute de statia de metrou Bucur Obor), sector 2, Bucuresti
[GPS]: 44.4513329, 26.120933

Mai multe detalii...

by magmag.ro