"...sa accepti fericirea atunci si acolo unde vine - atat pe cea marunta, cat si cea imensa...
...cand accepti fericirea care vine la tine si care apoi pleaca din nou, accepti de asemenea si gravitatea ca facand parte din viata...
...deschizand usa catre tristetea care vine la voi, in timp, va veti da seama ca este o fericire care ramane..."
(Bert Hellinger)

In cautarea propriei feminitati

Feminitate

A fi femeie este unul dintre cele mai frumoase daruri din univers. Feminitatea este in fiecare dintre noi, secretul consta in modul in care reusim sa o lasam sa infloreasca, sa straluceasca.

Iti propunem un periplu art-terapeutic de sapte intalniri in vederea gasirii propriei feminitati:

1. Feminitatea interioara

Puterea interioara a sufletului nostru este cea care permite feminitatii sa se dezvolte si sa infloreasca. Iti propunem sa incepem calatoria noastra cu accesarea celor mai profunde resurse in vederea unei cresterii si maturizari armonioase.

2.  Drumul spre a fi femeie

Ca orice drum, si calea spre a deveni femeie poate fi plina de intrebari, dubii, lupte. In cadrul acestei intalniri vei descoperi cum poti sa renunti la toate aceste temeri si sa imbratisezi cu incredere si curaj femeia din tine.

3. Propria sexualitate

Relatia cu propriul corp este primul pas de pornire in relatia de cuplu. Daca ai dificultati in a-ti accepta corpul si ai o imagine deformata asupra lui, viata ta relationala devine problematica. Impreuna vom incerca sa iti identificam dificultatile si vom face un pas spre a iti vedea propria frumusete.

4. Eu si partenerul

Modul in care te raportezi la propriul partener, credintele ce guverneaza modul in care iti setezi asteptarile si reactiile fata de el vor determina fericirea sau frustrarea in cadrul relatiei de cuplu. Aceasta intalnire este destinata propriei echilibrari in vedere obtinerii unei relatii de cuplu armonioase.

5. Maternitatea

Multe femei se intreaba: Sunt pregatita sa devin mama? Cum voi face fata? Voi fi buna?

Relatia cu propria maternitate este profunda. Ea exista in fiecare dintre noi. 

Iti propunem sa te conectezi la propria maternitate si sa te descoperi pe tine din aceasta perspectiva.

6. Cum fac fata despartirilor?

Vei afla care sunt strategiile tale prin care reusesti sa faci fata unei despartiri, si vei avea posibilitatea de a invata din experientele celor din jurul tau. Iti vei dezvolta noi capacitati si resurse pentru a trece sanatos printr-o despartire.

7. Pe aripile timpului

In incheierea intalnirilor noastre iti propunem o calatorie pe axa timpului cu scopul de a identifica care este locul in care te simti cel mai bine, dar si ce resurse vindecatoare ai putea sa dezvolti pentru a schimba ceea ce nu iti place.

 

Fiecare intalnire va dura 8 ore si costa 150 de lei. Se poate participa si modular.

Pentru inscrieri puteti suna la numarul de telefon 0728.47.15.06 sau sa scrieti pe email contact@consiliere-psihologica.ro


Facilitator

Roxana Alina Olaru: consilier psihologic, psihoterapeut, educator prenatal Lamaze si facilitator constelatii familiale

Informatii de contact

[T]: 0728.47.15.06
[E]: contact@consiliere-psihologica.ro
[A]: Lizeanu - Sos. Stefan cel Mare nr. 228, Bl 45, Sc B, Et 3, Ap 42, Interfon 42 (la 2 minute de statia de metrou Bucur Obor), sector 2, Bucuresti
[GPS]: 44.4513329, 26.120933

Mai multe detalii...

by magmag.ro