"...sa accepti fericirea atunci si acolo unde vine - atat pe cea marunta, cat si cea imensa...
...cand accepti fericirea care vine la tine si care apoi pleaca din nou, accepti de asemenea si gravitatea ca facand parte din viata...
...deschizand usa catre tristetea care vine la voi, in timp, va veti da seama ca este o fericire care ramane..."
(Bert Hellinger)

Workshop de Mindfulness si Art-terapie
Relatiile cu ceilalti

Uneori relatiile cu ceilalti par dificile si incarcate de experiente neplacute.

Fie ca te gandesti la relatia de cuplu, la cea cu proprii copii, cu parintii, cu familia extinsa, cu prietenii sau colegii de munca, conflictele, nemultumirile si neintelegerile pot determina aparitia stresului, nefericirii, anxietatii si a nevoii de separare.

Conflict

Atunci cand apare un conflict tendinta este, fie de a incerca sa te sustragi, fie “de a te lupta pana la moarte” pentru ceea ce crezi si vrei. In ambele situatii, ceea ce ramane ca urmare a conflictului este dezamagire, o imagine negativa despre sine, uneori rusine si vinovatie pentru modul in care te-ai comportat.
In cadrul acestui workshop iti propun sa incepi sa vezi conflictul dintr-o perspectiva pozitiva si sa iti dezvolti noi strategii sanatoase de gestionare a conflictelor.

Workshop de Mindfulness si Art-terapie
Gandire

A gandi este ceva natural, ca si respiratia. Uneori iti constientizezi gandurile dupa un timp, fiind pana atunci prins in lumea lor.
Te voi invata prin intermediul mindfulness cum sa opresti si sa iti armonizezi gandirea, cum sa nu te mai lasi prins in sirul de ganduri negative.

Amanare

Inscrie-te la acest workshop si te voi ajuta sa intelegi ce semnificatie si cand anume incepe sa se manifeste tendinta de a amana, vom discuta despre metode concrete de a o combate si cum sa iti creezi strategii valide de a iti termina sarcinile.

Workshop de Mindfulness si Art-terapie
Emotii

Din experienta mea ca psihoterapeut am constatat ca evitarea confruntarii cu propria durere are consecinte pe termen lung. Este ca si cand ai intretine un foc permanent, uneori intreaga viata. Acest foc tinundu-ti rana vie, dureroasa permanent.

Vreau sa imi schimb job-ul

Ai incercat de multe ori sa iti schimbi locul de munca, dar ceva te-a oprit?
Cel mai dificil lucru este sa incepi sa faci o schimbare, sa abordezi altfel problemele cu care te confrunti!
Primul pas in schimbare este acela de a clarifica si a intelege ce se intampla cu tine, ce este important pentru tine.

Workshop de Mindfulness si Art-terapie
Tu si mancarea

Fie ca iti dai seama sau nu cand te folosesti de mancare pentru a te alina afectiv iti propun sa spui stop.
Mancarea/ nemancarea nu iti va rezolva problemele emotionale.
Nu iti va recastiga increderea in tine, nu iti va rezolva problemele!

Workshop despre ce inseamna limitele si cum sa inveti sa le pui
Cum sa spui STOP

In momentul in care a avea grija de tine insati se afla pe ultimul loc, vor aparea stari de epuizare fizica si mentala, resentimente, frustrari si sentimente de singuratate.
A avea grija de tine nu inseamna ca esti egoist!

Workshop de Mindfulness si Art-terapie
Armonie Corp

Relatia cu propriul corp este una dintre cele mai importante si vitale relatii.
Va invit in cadrul acestui workshop sa va explorati corpul prin intermediul art-terapiei si al exercitiilor de mindfulness. Astfel, veti reusi sa faceti primii pasi in a va privi corpul ca pe un aliat, si nu ca pe un dusman sau strain.

Workshop de Management al Stresului
Stresul

Stresul este ca un virus invizibil care se propaga in jurul fiecaruia dintre noi, ajungand ca toti sa fie afectati: colegii, angajatii, partenerii de viata si copiii.
Iti propun ca in cadrul acestui workshop sa faci primul pas in identificarea propriul stres.

Workshop de Mindfulness si Art-terapie
Mindfullnees_artterapie

Nevoia de a fi fericiti, multumiti de propria viata devine din ce in ce mai mult o nevoie primara, o nevoie esentiala de a trai.
Consider ca una dintre cele mai bune modalitati de lucru pentru a deveni fericiti este aceasta combinatie unica dintre mindfullness si art-terapie.

Despartire

Separarea de fiinta draga nu este un lucru simplu. Drumul spre a fi mai bine nu este lin si usor. De multe ori se produc reveniri la durere, la reamintiri si regrete.
Cea mai buna decizie este sa intelegi ce se intampla cu tine, sa inveti din experienta ta si sa te ajuti sa te vindeci pentru a putea sa ai o viata fericita.

Feminitate

A fi femeie este unul dintre cele mai frumoase daruri din univers. Feminitatea este in fiecare dintre noi, secretul consta in modul in care reusim sa o lasam sa infloreasca, sa straluceasca.
Iti propunem sa incepem calatoria noastra cu accesarea celor mai profunde resurse in vederea unei cresterii si maturizari armonioase.

In cadrul intalnirii noastre iti propunem sa discutam depre decizia de a divorta sau nu, despre schimbarile ce survin dupa separare sau divort, despre dificultati, dar si despre cum pot fi gasite noi resurse in drumul spre vindecare si crearea unei vieti mai bune. Vom mai aborda tematici precum coparentalitatea si viata intr-o retea familiala mixta.

Depresia

Depresia inseamna mai mult decat o simpla tristete. Ea presupune aparitia unei dificultati in rutina zilnica care dureaza mai mult de doua saptamani. Este foarte important de inteles ca depresia nu este ceva intentionat.
Ea a devenit una dintre cele mai raspandite afectiuni emotionale la nivel mondial. In Romania s-a constatat o crestere permanenta si semnificativa a numarului persoanelor cu depresie. Aceasta afectiune ajunge in timp sa fie cauza aparitiei a mai multor boli somatice, sa perturbe viata relationala, de familie si profesionala. Are un puternic caracter invalidant social si personal.

In cadrul acestei intalniri iti propunem sa iti descoperi propriile mecanisme de reprimare, exprimare a nemultumirilor si agresivitatii si, totodata, de construirea unor noi strategii sanatoase de relationare cu partenerul (a), de resemnificare relatiei de cuplu si a modului adecvat de a iubi.

Adeseori relatiile trecute nu sunt incheiate cu adevarat si o parte din tine ramane legata de fostul partener impiedicandu-te sa fii deschisa si disponibila pentru o noua relatie.

Grup psihoterapeutic pentru mamici
Grup de suport pentru mamici

Grupul de suport vizeaza mamici ce au copii pana in 2 ani.
In acest grup poate veni orice mamica insotita, sau nu, de ingerasul ei. In grup nu va fi nimeni criticat sau judecat. Intalnirile se vor a oferi un sprijin si idei noi, dar si de descoperire de noi resurse, de incredere in sine, de puterea de a vedea problemele si din alte unghiuri, de a se descoperi fiecare pe sine si pe bebe, de a invata unele de altele.

Grup psihoterapeutic pentru tatici
Grup de suport pentru tatici

In acest grup de suport vei putea vorbi despre: dificultatile de a deveni tatic, ce s-a modificat in viata ta, relatia de cuplu, propriile nevoi si dorinte etc.
Aici nu vei fi criticat, dat la o parte, ci vei fi ascultat, inteles si ajutat sa te regasesti. Aici vei invata cum sa iti dezvolti noi strategii de a face fata noilor probleme din viata ta.

Grup psihoterapeutic pentru mamicile care au pierdut sarcina sau bebelusii
Parte din Mine

Adesea vi se spune ca trebuie sa treceti pesta ce s-a intamplat si sa incercati din nou sa ramaneti gravide. Totusi, nu puteti sa uitati si frica de a se repeta pierderea este, uneori, paralizanta. Ati vrea sa fiti inteleasa si sustinuta, nu sa vi se ceara sa uitati.
Aici este locul potrivit! Vom vorbi despre ce s-a intamplat, cum v-a fost si va este, fara a fi intrerupta si fara a va minimaliza suferinta.

Grup psihoterapeutic pentru persoane singure
Grup de suport pentru persoane singure

Uneori, in viata, se intampla sa ramaneti singuri. Din pacate se pierde contactul cu luminita de la capatul tunelului, adica de a reusi sa gasiti pe cineva cu care sa va impartiti viata.
Aici va veti cunoaste, inflori si dezvolta capacitatile de interrelationare. Veti invata sa atrageti si sa fiti atrase/ atrasi de cei de sex opus.

Grup pentru persoanele care vor sa comunice
Grup pentru persoanele care vor sa comunice

Fie ca sunteti la inceputul relatiei, sau sunteti de mai mult timp impreuna, comunicarea cu partenerul sau partenera este foarte importanta. Prin acest grup va propun sa descoperiti modalitati noi de comunicare cu partenerul, sa invatati strategii noi de a face fata problemelor comune si de a putea fi centrati si pe voi, dar si pe partener/ partenera.

Informatii de contact

[T]: 0728.47.15.06
[E]: contact@consiliere-psihologica.ro
[A]: Lizeanu - Sos. Stefan cel Mare nr. 228, Bl 45, Sc B, Et 3, Ap 42, Interfon 42 (la 2 minute de statia de metrou Bucur Obor), sector 2, Bucuresti
[GPS]: 44.4513329, 26.120933

Mai multe detalii...

by magmag.ro